Thursday, February 28, 2008

first time create blog....

experience waktu buat blog memang xdapat dilupakan..pening dibuatnya..maklumlah pertama kali buat perkara baru dalam hidup.first, kita buat blog guna friendster je..tapi mengikutkan keadaan yang amat mengecewakan..jadi kita bertukar buat blog yang baru dengan bantuan insan yang berhati mulia..mujurlah berjaya juga akhirnya..rupanya,bila dah berjaya buat blog nie,baru kita dapat rasakan yang sebenarnya xsusah pun..cuma kita xbelajar je sebelum nie..tapi bila nak touch up&make up blog nie..rasa susah skit,rasa banyak lagi perkara baru yang perlu kita teroka..sebab xtau sangat nak edit macam mane..seronok bila ada blog sendiri...best!! time kasih kepada rakan-rakan yang banyak membantu kita create blog ni eh...THANKS!!!

1 comment:

Miss Murni said...

Tasha...selamat berjuang dalam KDP..almaklumlah teknologi ni banyak dugaan.