Monday, July 12, 2010

:: kemBaLi semUla... ::

salam 1 malaysia...yeah! kini teman kembali semula setelah sekian lama menyepi..muahahahaha....bukan sengaja menyepikan diri, TAPI apabila sedang berpraktikal di melaka nun, teman terpaksa bercuti untuk berblog, berfb...berchatting...huhu..agak bOsan jugak ler... walaubagaimanapun, semuanya sudah berakhir...yeeehhhaaaaa....hehehe..kini kembali ke UKM seperti biasa menjadi pelajar yang bertitlekan seniOr..kunun nye lah kan....hahahaha. al-maklumlah ..sudah berada di tahun 4..lagak ala-ala seniOr sudah menjelma...hehehe, by the way.. xdep pe2 pOn yang perlu diberlagakkan...kan..kan..kan...insaflah dirimu wahai diriku... (teremO sekejap).

sepanjang teman hidup di melaka about 3moths...erm, macam2 yang teman lalui. Banyak perkara yang mengajar erti kehidupan selama teman hidup di sana..alhamdulillah.... sO, citer bab kehidupan di melaka perlu di 'hold'kan untuk sementara..right nOw, kite citer bab lain dulu yerk..bukan ape, mOoD untuk berblOg sudah beku, sO nk wujudkan balik moOd tu..amik masa ckit lah ye... syukur alhamdulillah, tatkala masuk tahun 4 nie, teman still dapat stay kat kOlej yang sama, bukan pe..kalau tercampak keluar, udah kena cari umah sewa yang biasa banyak risikO...sO, bersyukur sangat, nak2 plak..teman dapat kOlej dan bilik yang sama dengan sem lepas...muahahahaha...sungguh berbalOi..tak perlu berpindah-randah mengangkut beg2+kotak2 bagai....huh! tetapi....disebabkan dapat bilik yang sama, mengingatkan kembali kenangan bersama rumate lama..khai................................rindu sgt2...huhuhuhu.. asyik teringat jer....khai; kalau ada masa, datanglah jumpa kak yea...huhuhu....

yezzaaaa....minggu nie teman nak balik kampung bersama en.vespa...best nyer, xsabO nk jumpa mak abah dah nie....lama da xjumpa...oOps...sebelum terlupa, maybe en.vespa akan berubah nickname nye...dan apekah nickname baru....??? kite tungggguuuu...hehehehe...




2 comments:

puteri cahaya. said...

wahhh,,, bestnye dpt pengalaman practical.. tasha course ape ek?

heart by heart.... said...

puteri..tasha amik kOs pendidikan khas..pengkhususan masalah pembelajaran...puteri??