Wednesday, April 28, 2010

:: nak PerGi prACtical..ooOOyeeaahhhhh!! ::

yeah!!! sudah lama x mengupadate blOg...huh! busy yang teramat sangat...macam-macam perkara nak diselesaikan....bile balik je kampung..memang tak ingat dunia lah kan...rasa dah macam tak nak balik semula ke ukm nih...hehehe sonOk sangat! jumaat lepas after exam, terus je balik..tapi amat mendukacitakan..apabila terpaksa megharungi halangan2 yang tak diduga..uuuwaaaa...sedih giler time tu....ye, teman tau yang plaza rakyat (tempat biasa tempat nek bus balik kg kan) sedang dalam renOvation..tapi, ingatkan just separuh jer..but the whOle..sO, teman ni udah sampai ke plaza rakyat..pergi ke kaunter tiket bas transnasiOnal...then, abang kaunter tu cakap "adik kena g bukit jalil ye..cni dah xde bas dah..sume kena p bukit jalil.." aduh! udah ler teman nie tak pernah menjejakkan kaki teman nie ke situ..kOt g mana mau ke situ...huhuhu, dengan muka yang tensiOn+perasaaan yang risO..teman cuba je lah..sOrang2 nih wehh...ape jadi, jadi la..akhirnya..sampai juga..hah! udah sampai ke sana terlewat cikit la plak...bus gerak kul 2.30pm, teman tiba kat situ dlm 2.25pm...huh! 5minit je pOn..pak cik driver tu excited benOr dah nak jalan.. tak sempat nak tahan..bas da gerak..hurrmm..amik kO, tunggu plak 2nd bas kul 4.30pm..haha..memang melangut ler kat ctu..mujur le ade Orang ramai gak kat ctu leh wat sembang..kalO x..mau bOsan tahap pe ntah kat kat situ..

nie nak balik esOk fOr sure teman nek ketapi...biOr le lambat asalkan tak susah nk ke hulu ke hilir..adehh....pOnat sungguh..bUt, penat macam mana sekalipun, teman tak kan rasa terbeban untuk pulang ke kampung..yeah!! (teman pOn tak tau la nape teman suke benOr balik kg..ermm..musykil gak)

OkeysS..tamat citer tue..yeah! ari ni ari last fOr teman dOk di bilik K13* 11* nie, pasni pindah bilik daa...tak tau lak bilik mane..erm...cedih sangat..berpisah ngan my belOved rumate..khai....!! huhuhu..smlm berlaku babak sedih yang penuh dgn air mata...ceewaahhhh..hehehe, but seriOusly, memang rasa cam sebak and sedih...bile lagi la kitOrang dapat jumpe lagi...erm..

ari sabtu nie teman ke melaka...practical di sana... SKM Bukit Katil,wah..nervOus sungguh nie..hOpefully semuanya berjalan lancar dan tenang...sonOk sebab my belOved mOm and en.vespa akan menghantar teman ke sana...best nyerr....insan2 yang teman sayang ...thanks fOr bOth Of u...i lOve uoollss sO much! muehehehe...sonOk dapat semangat dari mereka berdua.
tapi..lepas nie da xdapat le dah nak balik umah slaloO..huhuhu..juSt calling2 aje lah...huh! mUsti rindU teramat nanti...tidakkkkkk...ya Allah, permudahkanlah hambaMu ini untuk slaloO pulang ke kampung..hehehehe..harap2 dOa itu diterima ..aminn... ;)

xsabau nie nak jumpe cikgu-cikgi sekolah tu..nk jumpe students2 kat situ...hehehe..dapat lagi ramai kenalan...besh nyer!!

1 comment:

puteri cahaya. said...

puteri pun akan sembang ngan orang yg agak dipercayai cam makcik, kakak, adik yg agak preface nyer nampak okay.

Mule2 senyap dulu, perhatikan org ni ok ke takkk, then bile dah bosan, mule lah sembang... sgt kecut perut dan ketaq dok sorg2 tggu bas yg dinanti2kan sampai.. huhuhu... :)