Friday, April 2, 2010

:: ThankS mY freN::

selamat ari jumaat...penghulu segala hari..alhamdulillah teman masih bernafas untuk terus hidOp di muka bumi ini, menikmati keindahan dan keAgungan ciptaan Tuhan...bersyukur padaMu ya Allah...tak lupe nk Ucap takziah kepada famili p.cik Din Beramboi...kita dah kehilangan seOrang lagi pelawak yang sentiasa buat lawak dan menghiburkan kita..sentiasa menceriakan kita tatkala sedih...em....semOga allahyarham beliau sentiasa dilindungi Allah..aminnn...

semalam adalah One Of the speciAl day in my liFe..yeah!! my besfren MURNI MOKHTAR telah menghadiahkan teman senaskah buku pOket Bahasa
Isyarat Malaysia dan VCD Panduan Bahasa Isyarat Malaysia...memang sudah lama teman idamkan untuk memiliki buku itu...dan kali ini cik moOn telah merealisasikan impian itu...ceeewaaahhhhh..btOl x cik moOn ;)

time kasih cik moOn..cik mOon memang baik...cik mOon ni cosmate teman yang teman kenal sejak 1st year sehinggalah sekarang...dOlu2 kami memang rapat..suka duka bersama...bile dia cedih, dia bOring,dia gumbira, dia akan datang m
elawat bilik teman begitu juga sebaliknya...hehehehe..tapi bila masuk 2nd year, ~~ teman dan cik moOn~~
teman udah pindah ke kOlej lain..dan menyebabkan kitOrang jarang2 nak jumpe kecuali time ade kelas bersama...huhuhuhuhu...cedih...just YM dan fb yang merapatkan kami..hahahhaha (moOn..poyO x ayat nih??) tap
i that's true...until nOw, kalO masing2 ade masalah..still share2 tOgether..sharing is caring..right! teman ngan cik moOn slaloO bermanje2..menggedik2 berdua ..hehehehe..besh kan cik moOn...yeah! btOl..cik mOon sentiasa sudi mendengar luahan perasaan teman...thanks a lOt cik moOn....sentiasa bersama teman walau susah dan senang... ;)

ape2 pOn time kasih moOn fOr the present...teman akan gunakan buku itu sebaiknya bagi memantOpkan bahasa isyarat teman yang tak berapa nk mantOp nih..hehehehe...cik mOon nie mmg mantOp dalam bahasa Isyarat..cOz subjek majOr fOr dia adalah masalah pendengaran...subjek majOr teman puLak masalah pembelajaran..sO, it's different...teman kena belajar lebih lagi bahasa isyarat nie dari cik moOn..sO, cik moOn sediakan diri anda untuk tO be speciaL teacher fOr me..hehehehe...
ini dia pic teman dan cik moOn...yg menggediks time amik pic kelas... suke..suke...

p/s :cik moOn kate muka dia bulat macam bulan...ish..ish...tapi kan, pada pendapat teman, teman kata muka cik mun macam cik mun la..hehehehe...

2 comments:

Cik Mun said...

wah sudah ada special entri ni. hehehe terharu biru ni. miawwww. thnks also for being my friend.

heart by heart.... said...

hehehe..speciaL fOr cik mUn tersayang...thanks fOr being my fren toO.. ;)