Friday, October 16, 2009

mAjLis aNugErah....surpriSe!!!

ha..nie nak citer bab semalam...semalam, teman ada jemputan ke majlis yang telah dianjurkan oleh fakulti...seperti yang tertera di bawah ini...

teman pergi pun, untuk makan jer..hahaha, di samping bergambo.majlis tu bermula jam 12.00pm, tapi teman sampai lewat..disebabkan terdapat masalah teknikal..huhuhu....segan giler nak masuk dewan time tu..da masuk, tempat lak penuh, waduh..waduh...dah le time tu dekan (datin Siti Rahaya) dok berucap...nie la pantang teman kalo datang sesuatu majlis...datang lewat!! time dok mencari tempat duduk tue, nasib baiklah...urusetia program bagi kitorang (teman&kengkawan) tempat...mak aih...dok kat tempat ala-ala vip gitu..hehehe, ada hikmah ler kitorang datang lewat..
seperti biasa lah, majlis mane2 pun, musti didahului dengan ucapan kan..

bawah nie pic dekan kitorang, dekan fakulti pendidikan sedang berucap....the pinky women, cantek weh....meletops!

ini lah sebahagian para jemputan yang hadir.... pensyarah+student siswazah+prasiswazah+pelayan tetamu...ngeh..ngeh..ngeh..

memang tujuan utama ke majlis tu untuk mamam jer...so, time mamam tue..mamam puas2 ler....
ni hidangan yang tersedia....

ni ler juadahnye .....(no komens...... =) )

ha..tibe masa pic kitorang bergambo....hehehe
dari kiri, cik zai..cik sha aka teman, cik zi dan cik kama....


bawah ni pic kitorang dengan dekan, Dr.Saemah...dll...


selesai mamam kitorang pun balik ler...on the way nak balik tue, ada jamuan hari raye lak kat pusanika...wa..pe lagik,soru la....rezeki jangan ditolak....hehehhe...siap ade lambchop lagi...

then, balik bilik jer..........surprise!!!!!! romate teman ngan si zi2 dok wat surprise kat teman lak...celebrated my besday..hahaha, even da lepas bape ari...diorang siap beli cake pagi...besh nyer!!! blueberry choclate chesse cake....(haha btui ke nama cake tu...??? ) cedap ooooO...
xsangka btul la diorang ni....dalam diam....
nengok2 pic yang sempat di snap...
tadaaaA....the cake...

ya ampun! sape la ni agak sopan + ayu gitu ahaks!! poyo...
gitu lah citer semalam....de lagi cikit nak citer, lepas kitorang mamam cake sume, kitorang p mines...berlima, kami bertiga dan bf khai bersama kawan karibnya.. hehehhe...plan yang spontan...tetibe rase nak hilangkan tension...so, nengok movie papadOm....even for the 2nd round....masih xpuas!!! papadOm dihatiku....hahahaha...

2 comments:

adeqya84 said...

wahhh best bangat akak...
k.maria doakan..next sem..akak dapat senarai dekan lak ye....sorry lama tak masukkan entry..k.maria keje luar minggu lepas..take care..;)

heart by heart.... said...

thanks k.maria...alhamdulillah..rezeki hehehe...akak doakan k.maria jugak untuk sem depan....sama2 kita usaha...do the best!!