Sunday, February 28, 2010

:: Ape nAk bUat tiMe weEkenD?? ::

bile weekend menjelma...memang tak tau nak watpe kalau teman tak balik umah..sebab slaloO balik umah..sO, kalau tak balik tak tau nak watpe...jadiknye..mOh kite mengemas bilik...hehehe...dalam kesibukan yang melampau sejak akhir2 nie..bilik pun makin berserabut...tak sempat nak mengemas weh...ish2...apO nak jadik dengan anak dara 2orang di bilik 113 nih..

kite nih as a wOmen yang ala-ala berkerjaya ni (hahaha....prasan sesangat), tak bOleh lupe tugasan kite di bilik atau dirumah even busy dengan apa jua kerja...tempat tinggal wajib bersih slaloO..kalau tak wat malu jer...and 1 lagi, kOt la kalau bilik kite nih kotOr and berselerak kite leh wat kerja...tak mungkin..kan..kan..kan..sO..marilah kite mengemas apa yang berselerak, menyusun ape yang berterabur, mencuci ape yang kotor and so On.. ;)

pic before...


















































pic after....




















































tengok...dalam bilik kitorang memang banyak rambut...xterkira jumlahnya..fakta menyatakan rambut kite gugur hampir 100helai sehari..sO bayangkan kalau tak sapu bilik sehari..berapa ratus helai rambut yang kitorang simpan dalam bilik??? fOr sure beratus-ratus la kan...

1 comment:

myfuzzyworld said...

Salam,

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/
TQ

>>selalulah sapu bilik ye..hehehe