Sunday, October 24, 2010

:: speciaL fOr all Of u ::


Dikeheningan pagi dengan cuaca yang mendung nie, terasa sunyi..terasa sepi.. bila bersendirian. hanya tinggal beberapa hari lagi untuk menghabiskan masa di UKM tercinta setelah hampir 3 1/2 tahun menempuh segala macam dugaan dan cabaran demi mencapai cita-cita.. yeah! tetibe terskema pulak. Ye, sangat sedih bila terfikir yang teman akan habis belajar semester nie. sedih sebab ape? sedih sebab akan berpisah dengan kawan-kawan yang selama nie sering membuatkan teman tersenyum dengan gelagat dan peel diorang, kawan-kawan yang sentiasa memberi sokongan apabila teman dOwn!, kawan-kawan yang sering membantu apabila teman memerlukan... huh! terasa cepat pulak masa tu berlalu.. pejam celik dah nak abis..

mesti teman akan merindui kawan-kawan yang sentiasa memberi semangat dan membantu dari pelbagai hal sepanjang berada di ukm.. especially cOsmate2 teman yang very the cheerful and happy slaloO. terlalu banyak kenangan bersama yang tak mungkin teman lupakan sampai bila-bila...semOga persahabatan kita kekal selama-lamanya.. wapaupOn kOrang dah beranak pinak.. keep in tOuch via facebOok..ngeeeeeee~~

kita buka 1 grOup kat fb grOup pendidikan khas batch kita..untuk memudahkan kita berhubung.. kalO ade yang nak tunang, kawen, buat kenduri ape2..bOleh jemput kat situ kan mudah.... ape2 pOn all da best untuk kOrang semua..

teman Nur Natasha Binti Aznam dengan ini, menyusun 10 jari memOhon seribu kemaafan jika sepanjang kita semua bersama teman ada melakukan kesilapan, kesalahan tingkah laku yang tidak menyenangkan, terkasar tutur kata, terkeluar kata-kata yang menyakitkan hati.. dan apa2 sahaja kesalahan teman sama ada yang tersurat mahupOn yang tersirat.. kita insan biasa yang sering melakukan kesilapan.. halalkan juga ape2 sahaja yang mungkin teman terambil secara sengaja @ tak dari korang semua ketika kita bersama.. terima kasih bebanyak!! kOrang banyak tOlong kita! huhuhuhu......

sedihnya ;(

gud luck untuk kOrang.. hadapi segala cabaran dan dugaan dengan tenang...all da best!


3 comments:

Cik Mun said...

i miss u already

heart by heart.... said...

mun...kite akan merindui 'kenakalan' munnnnnnnnnnnnn..em :(

Natasha said...

gonna miss all this!