Wednesday, March 17, 2010

:: ~~~~~~~~~~~ ::

huh selesai 1 kOje teman..nie ade lagi beberape kOje yang belum selesai...btw, mengepost entry sudah jadi kemestian, ala-ala nak release tensiOn gitu...owh! kewujudan ulser bawah lidah teman nie memang memedihkan..uhuk! sangat susah nk makan..pedih sangat..betOl-betOl duuugaaannn..sabo aje lah...udah teman kena ulser..en.vespa pOn kena ulser...siap 3 lagik dalam mulut dia..hehehe, sabO je la ye...
tatkala cuaca yang agak panas sekarang nie, kite plak jarang2 nak minum air masak bebanyak..asyik nak minum ais jer..ha!tu yang kena ulser tu..sO, kalo bercalling-calling dengan en.vespa..senyap je la..masing-masing sakit mulut...hahaha..tiade leteran dari teman dan juga dia beberapa hari nie..bersih je telinga..hahaha..maybe time ni masa untuk telinga-telinga kita berehat kan..kan..kan;)
ari selase On 16/3 ari tu, teman naik bas ukm..hahaha..(kejadian pelik+kelakar bagi teman ler) telah berlaku.. memang nk tergelak nengok kejadian itu..ade gak macam tu erk kat UKM nie..hehehe tapi bile kite dalam keadaan terdesak..ape2 pOn bOleh buat..maybe teman pOn kot2 wat perkare yang same..
hehehe..macam nie pOn ade..maybe Orang tu terlalu sejuk kan...sO, dia nak halang udara sejuk tu keluar dari lObang tu, sO dia pOn letak sapu tangan kesayangan dia kat situ..maybe dia terlupe nak amik balik..maka, tertinggal la kat dalam bas tu..teman yang kebetulan duduk di seat situ..terpandang dan terus tergelak..hahaha...kelakar...erm..gambo tu sumbangan ikhlas dr henset cik mun ketika kejadian (cik mun kat sebelah teman)..ehehe..da cantek da design dalam bas tu..tetibe jer....ade aksesori baru..hehehe

yeah! esok anniversary teman ngan en.vespa yang ke-8..alhamdulillah...
sO, wajib balik kampung minggu nih... ;)

2 comments:

Saya said...

ler patutlah nak balik. happy annyversary.

heart by heart.... said...

tq mun ;)