Friday, March 26, 2010

:: kEnanGan tEraTak hiJJaz ::

yeah!! dimulakan dengan bismillah..hari nie sehari suntuk teman dOk kat PTSL dengan kata nama lainnya Perpustakaan Tun Sri Lanang..hahaha, time2 camni baru ler kaki nie rajin nak jejak je sana..kalO tak..lalu aje lah...nk siapkan asigment yang terkumpul nih..wajib la ke sana.. kan..dengan keadaan yang agak busy sekarang nie, tapi still ade gak la ciput2 mase yang terluang nak menaip untuk entry nie..sekurang2nya hilang tensiOn..
teringat kenangan beberapa bulan yang lalu teman and sedare-mare en.vespa bermalam di Teratak Hijjaz Astana Dugang Country resort yang terletak kat Sg Merab Bangi..huh! tetibe teringat bile tertengok gambo2 time tu..ehehe..serOnok sangat. time tu umah wencO (mak cik en.vespa) ade wat kenduri aqiqah..jadiknya kami nie datang dari ipOh..bermalam lah kat teratak tue..nk dijadikan citer..yang jOin bermalam kat teratak tue family ucu, family yOp in, alOng, teman and en.vespa..rumah yang disewa adalah 2buah..sO, mereka 2 keluarga terpaksa berpisah untuk 1 malam tue kerna ada insan2 yang tidak berkeluarga nie..sape lagi..huhu,teman en.vespa and alOng lah..huhu..kire nye kitorang divided 2..1rumah fOr kaum Adam, dan 1 rumah lg fOr kaum Hawa..huhu..rase bersalah jer time tu..yelah terpaksa memisahkan dua keluarga ini...huhuhu..tp best sangat, dOk dalam umah tu, semua kaum hawa (ucu, kak yusma) dengan adanya baby2 yang cOmel..eE..geram nengok nyer..seronOk dapat main2 ngan baby2 nie..hehehe..
cantek pemandangan kat teratak nie..aman dan damai..kalO kate nak rileks2..ha..datang la kat situ..insyaAllah tenang..kan ucu?? ehehehe...pandai wencO memilih tempat yang strategik untuk kitorang bermalam..dalam umah tu memang cOmplete semua ade termasuk tv, katil2, tilam bawah lagi..mmg cOmplete la.. ;) bukak jer pintu umah tu..terus ade kOlam..and ade ikan2 bermain dala
m kOlam tu..best wehh...kalO time malam2..sungguh rOmantis...hahahaha...sO, kalO nk try merasai ketenangan terindah..pergi la ke situ okkeeeyyyss..! tetibe nak wat prOmosi lak.. ;)

tadaaaaa........

~~yOp in+ain, kak yusma+adam, along, pakcu, ucu+anis, teman, en.vespa, rahman, najmi~~



















okkeeyyss...itu je la..setakat nie..kenangan terindah kitOrang bersama..hehehe...