Wednesday, November 11, 2009

:: aKu dAn diRimU::

semalam tanggal 10/11/2009, maka tamatlah riwayat final exam semester 1 tahun 3 untuk teman..syukur alhamdulillah..semuanya berjalan dengan jayanya...cuma 2 paper terakhir teman agak kureng cikit....ntah di mana silapnya...rasa macam tak berapa yakin dengan jawapan yang teman letak untuk paper tu.

nak kata rasa gumbira and suka exam nie abis, tak jugak...macam takde perasaan je...macam takde apa2 yang berlaku...sekarang tengah sibuk nak mengemas barang sikit-sikit. even da abis exam semalam, teman tak boleh balik umah lagik..uhuhu..ada program Perkhemahan Kembara Ilmu Rekreasi Dalam Komuniti kat SMK Sagil, Ledang Johor.. so, balik lewat gak la...program bermula pada 13/11/2009 - 15/11/2009.. kitorang satu kelas LD wat program dengan pelajar -pelajar berkeperluan khas daerah situ....

malam semalam teman n Khai dengan kengkawan kelas RDK si Alex dan Safuan bagi baju2 terpakai yang kitorang kumpul kat mak cik teman(wenco) kemudian baju-baju tersebut akan dijual dan hasil yang diperolehi akan diberi kat umah anak-anak yatim atau umah kebajikan.. (sungguh muliakan hati orang yang buat kerja2 macam nie)

mulanya baju-baju tu nak di donate kan kat anak-anak yatim kat Padang Indonesia, but...disebabkan gempa bumi itu hari...semuanya dibatalkan...tak kesampaian...

kebetulan plak...wenco bagi cupcakes kat kitorang ...wAhhhh....sodap nye, da lama gak tak mamam cupcakes...memang teman suke ngan cupcakes wenco...cake nye gebu..cream dia memang paling sodap dan tak jemu....uhuk! nyum..nyum....



teman makan berdua dengan si Khai...tak cukup weh...sorang dua pun tak cukup lagi...mabeles rasanya... A LOT OF THANKS!!! wenco. wenco nie, amik tempahan cupcakes...kiut miut cakes yang dibuat..macam2 gambo leh letak..kan wenco, heheh...so, kalau ada yang nak tengok2 sample cupcakes yang wenco buat sebelum2 nie ata ade yang berkenan nak order, boleh la layari
wokeh tu jer citer semalam punyer....wokeh!!
nak sambung mengemas barang2 yang tak terkemas...
p/s : 1) tajuk for entry ni xde kaitan dengan entry nie...
2) setia pada yang satu...ngeh..ngeh..ngeh..

4 comments:

khaira said...

hihihi...nak cupcake lagi!!!hehehehe

heart by heart.... said...

waahh...nak lagik?? khai, jom kite p masuk kelas cupcakes...t leh wat kat bilik...best nyer!!
clap2..kite amik tempahan, dapat income lebih...hehehe

Shahrin said...

sedap cupcakes tu... tgk comel sgt.. tp>... aaaammmmmammmm

heart by heart.... said...

shahrin..memang comel dan sodap tau....nk rasa, tempah la...murah je...bleh buat pic ikut theme yg awak suke ehehe