Thursday, November 12, 2009

:: EntrY nAk CepAT::

nie entry nak cepat...just nak wish happy holiday to all my frens and to all ukm's student yang akan bercuti mahupun yang telah bercuti...

bagi mereka yang akan berprogram bersama teman di Johor, jangan lah kite bersedih dan berduka lara kerna pulang lewat...sudah nasib kita...terima lah ketentuan ini...yeah!!

teman udah anto laptop balik umah...so, pasni da jarang online...jangan ada yang rindu erk...(hahaha...ade ke yang rindu???) apa-apa hal, mesej kat no celcom, no maxis da tak pakai...kalo rindu..miss call jer...hehehehe.

wokeh semua, take care.....

babai....

kite tunggu citer seterusnya di episod yang akan datang...wokeh babe.. =)

p/s : kepada rumate ku sayang yang tidak dapat bercuti kerana sibuk dengan Debat, jangan lah bersedih...sesungguhnya dirimu begitu berharga...(eh..eh..amende nie?? hentam je lah)

1 comment:

Anakkhas said...

assalammualaikom salam ziarah dari anakkhas.

kunjungi komuniti pendidikan khas di

himpunan blog pendidikan khas http://bloganakkhas.blogspot.com

website pendidikan khas.
www.anakkhas.com

blog sayer.....
http://anakkhas.blogspot.com

salam perjuangan... i follow u... u lak? follow himpunan blog yer untuk kukuhkan komuniti.

saya link blog nie di himpunan blog pendidikan khas boleh? ada bantahan sila ke blog saya...